Γράμματα από σπουδαστές μας μιας παλαιότερης σειράς μαθημάτων, πραγματικά θα σας δώσουν χαρά.

Κάνετε ένα υπέροχο έργο με ανθρώπους τους οποίους είχα ξεγράψει ως άπιστους και χαμένους (συμπεριλαμβανομένου και εμού). Βοηθήσατε ένα φίλο να βρει το δρόμο του έξω από τα ναρκωτικά, βοηθήσατε μια άλλη φίλη να βρει το δρόμο της μακριά από μια φαινομενικά άσκοπη ζωή (ήταν αθεΐστρια και περήφανη γι’ αυτό). Αν και εγώ δεν ήμουν αθεϊστής, δε φανταζόμουν ότι η επικοινωνία με το Θεό θα γινόταν μέσο του Ιησού Χριστού. Αλλά Τον βρήκα και ποτέ δεν ήμουν τόσο ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ.

Αυτοί οι νέοι βρήκαν το δρόμο για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή – τον Ιησού! Έκαναν τη σπουδαιότερη ανακάλυψη γιατί, ενώ είναι τρομερή η εμπειρία της απώλειας, είναι φανταστική η εμπειρία της σωτηρίας.

Ποια είναι η μόνη λύση για κάποιον παγιδευμένο από την αμαρτία;

«Δεν αισχύνομαι το ευαγγέλιον του Χριστού. επειδή είναι δύναμις Θεού προς σωτηρίαν εις πάντα τον πιστεύοντα.» Ρωμαίους [α΄] 1:16.

Το ευαγγέλιο είναι σώζουσα δύναμη για τους αμαρτωλούς που πιστεύουν ολόκαρδα στο Χριστό και Τον δέχονται στη ζωή τους.

Οι νέοι της επιστολής δέχθηκαν το Χριστό τοποθετώντας επάνω Του την εμπιστοσύνη τους και υποτασσόμενοι σε Αυτόν. Η δύναμη του Θεού, η προσωποποιημένη δύναμη του ευαγγελίου, μεταμόρφωσε τη ζωή τους, και τώρα απολαμβάνουν μια συνεχώς αυξανόμενη φιλία με τον Ιησού.