1. Ο Λόγος του Θεού
Ευρετήριο Άρθρου
1. Ο Λόγος του Θεού
Θεία Αποκάλυψη
Το Επίκεντρο των Γραφών
Η Συγγραφή της Βίβλου
Έμπνευση της Γραφής
Η Αυθεντία των Γραφών
Η Ενότητα της Γραφής
Όλες οι Σελίδες

Η Αγία Γραφή - Παλαιά και Καινή Διαθήκη - είναι ο γραπτός Λόγος του Θεού, δοσμένος με θεία έμπνευση διαμέσου αγίων ανθρώπων του Θεού, οι οποίοι μίλησαν και έγραψαν όπως το ΄Αγιο Πνεύμα τους κατεύθυνε. Στο Λόγο αυτό Ο Θεός παρέδωσε στον άνθρωπο τη γνώση, την αναγκαία για τη σωτηρία. Η Αγία Γραφή είναι η αλάνθαστη αποκάλυψη του θελήματός Του. Είναι το πρότυπο του χαρακτήρα, η δοκιμή της πείρας, ο έγκυρος αποκαλυπτής των διδασκαλιών και η αξιόπιστη καταγραφή των πράξεων του Θεού στην ιστορία.

Κανένα βιβλίο δεν αγαπήθηκε, δε μισήθηκε, δεν τιμήθηκε, δεν καταδικάσθηκε τόσο πολύ, όσο η Βίβλος. ΄Ανθρωποι πέθαναν για τη Βίβλο. ΄Αλλοι φονεύθηκαν στο όνομά της. Αυτή ενέπνευσε τις μεγαλύτερες, τις ευγενέστερες πράξεις του ανθρώπου, αλλά και κατηγορήθηκε ως καταδικαστέα και εκφυλισμένη. Πόλεμοι εγέρθηκαν με λύσσα κατά της Βίβλου, επαναστάσεις καλλιεργήθηκαν στις σελίδες της και βασιλείες συντρίφθηκαν σύμφωνα με την πρόγνωσή της.

΄Ανθρωποι όλων των απόψεων - από τους απελευθερωμένους θεολόγους μέχρι τους κεφαλαιοκράτες, από τους φασίστες μέχρι τους μαρξιστές, από τους δικτάτορες μέχρι τους απελευθερωτές, από τους ειρηνοποιούς μέχρι τους στρατοκράτες - αναζητούν στις σελίδες της λέξεις που να δικαιώνουν τις πράξεις τους.

Η μοναδικότητα της Βίβλου δεν προέρχεται από απαράμιλλη πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική επιρροή, αλλά από την πηγή της και το περιεχόμενό της. Είναι η θεία αποκάλυψη του μοναδικού Θεανθρώπου: ο Υιός του Θεού, ο Ιησούς Χριστός - ο Σωτήρας του κόσμου. 

Δωρεάν ημερολόγιο

Δωρεάν ημερολόγιο 2018

Ζήτησε μια προσευχή

Στείλε μια ερώτηση

Πάρε ένα δωρεάν βιβλίο

Αποκάλυψη του Ιησού - άρθρα

Αποκάλυψη του Ιησού - το βιβλίο

bibleinfo.com/el