Τι πιστεύουμε
Τι πιστεύουμε

Πιστεύουμε στον Θεό. Φυσικά κάθε θρησκεία και δόγμα υποστηρίζει ότι πιστεύει στον Θεό οπότε ας γίνουμε πιο ακριβείς: Πιστεύουμε στον Θεό όπως Α υτός αποκαλύπτεται μέσα από την Αγία Γραφή. Αυτός είναι ο οδηγός στη ζωή μας και η Αγία Γραφή είναι η φωνή Του, που διαλαλεί την αγάπη Του προσωπικά για τον καθένα μας.

Περισσότερα...
 
Βασικές διδασκαλίες

Ο Θεός είναι άπειρος και απεριόριστος, καθώς μελετούμε την Αγία Γραφή προσπαθούμε να Τον γνωρίσουμε και να Τον κατανοήσουμε.  Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει μερικές από τις βασικότερες διδασκαλίες της Αγίας Γραφή για τον Θεό, το σχέδιο που έχει για τον καθένα μας ξεχωριστά, για την εκκλησία Του, και για το αιώνιο βασίλειό Του.

Περισσότερα...
 
Ποιες είναι οι διαφορές μας από την Ορθόδοξη Εκκλησία

Οι αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας, προφανώς έχουν αντιληφθεί, πως μερικά από αυτά που διάβασαν, δεν έρχονται σε απόλυτη συμφωνία με τις διδασκαλίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας, και μας ρωτάνε, ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των πιστεύω μας, και των πιστεύω των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Περισσότερα...
 
1. Ο Λόγος του Θεού

Η Αγία Γραφή - Παλαιά και Καινή Διαθήκη - είναι ο γραπτός Λόγος του Θεού, δοσμένος με θεία έμπνευση διαμέσου αγίων ανθρώπων του Θεού, οι οποίοι μίλησαν και έγραψαν όπως το ΄Αγιο Πνεύμα τους κατεύθυνε. Στο Λόγο αυτό Ο Θεός παρέδωσε στον άνθρωπο τη γνώση, την αναγκαία για τη σωτηρία. Η Αγία Γραφή είναι η αλάνθαστη αποκάλυψη του θελήματός Του. Είναι το πρότυπο του χαρακτήρα, η δοκιμή της πείρας, ο έγκυρος αποκαλυπτής των διδασκαλιών και η αξιόπιστη καταγραφή των πράξεων του Θεού στην ιστορία.

Περισσότερα...
 
2. Η Θεότητα

Ένας είναι ο Θεός: Πατέρας, Υιός και ΄Αγιο Πνεύμα, μια ενότητα σε τρία συναιώνια Πρόσωπα. Ο Θεός είναι αθάνατος, παντοδύναμος, παντογνώστης, υπεράνω όλων και πανταχού παρών. Είναι άπειρος και πέραν από την ανθρώπινη κατανόηση, όμως γνωστός επειδή ο Ίδιος αποκάλυψε τον εαυτό Του.  Είναι αιωνίως άξιος λατρείας, σεβασμού και υπηρεσίας εκ μέρους όλης της δημιουργίας.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 8

Ζήτησε μια προσευχή

Στείλε μια ερώτηση

Πάρε ένα δωρεάν βιβλίο

Αποκάλυψη του Ιησού - άρθρα

Αποκάλυψη του Ιησού - το βιβλίο

bibleinfo.com/el