Αποκάλυψη net
Το ταξίδι των Μάγων

Το ταξίδι των Μάγων

Λίγα γνωρίζουμε για τους Μάγους που προσκύνησαν τον νεογέννητο Χριστό. Στην Αγία Γραφή δεν αναφέρεται κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε μια εικόνα για το ποιοι ήταν. Δεν αναφέρετε πόσοι ήταν, από πού προέρχονταν, πότε ήρθαν ούτε καν τα ονόματά τους. Μόνο μέσω της χριστιανικής παράδοσης μαθαίνουμε ότι οι μάγοι, οι πρώτοι αναζητητές του Σωτήρα μας, πιθανά ήταν τρεις και ονομάζονταν Μελχιώρ, Βαλτασάρ και Γασπάρ. Ίσως σήμερα μας φαίνεται παράλογο ότι Μάγοι ταξίδεψαν για να προσκυνήσουν τον Θεό. Θα ήταν πιο σωστό να τους ονομάζουμε σοφούς γιατί δεν ήταν μάγοι με την σημερινή σημασία της λέξης.

Περισσότερα...
 
Σχέδιο Αγάπης ή τυχαία συγκυρία; (2)

Το ταξίδι των Μάγων

«Επειδή, οργή του Θεού αποκαλύπτεται από τον ουρανό επάνω σε κάθε ασέβεια και αδικία ανθρώπων, που κατακρατούν την αλήθεια με μέσα αδικίας. Επειδή, ό, τι μπορεί να γίνει γνωστό για τον Θεό, είναι φανερό μέσα τους∙ για τον λόγο ότι, ο Θεός το φανέρωσε σ’ αυτούς. Δεδομένου ότι, τα αόρατα αυτού βλέπονται φανερά από την εποχή της κτίσης του κόσμου, καθώς νοούνται διαμέσου των δημιουργημάτων του, και η αιώνια δύναμή του και η θεότητα, ώστε αυτοί να είναι αναπολόγητοι.

Περισσότερα...
 
Δωρεάν μηνιαίο ημερολόγιο 2017

Δεν γίνονται περαιτέρω αποστολές ημερολογίων λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων. Ευτυχισμένο το 2017 με πολύ υγεία.

Μπορείς να παραγγείλεις δωρεάν το παρακάτω μηνιαίο ημερολόγιο γραφείου για το 2017 χωρίς καμία υποχρέωση και κανένα κόστος, απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ.

 

Δωρεάν μηνιαίο ημερολόγιο 2017

 

 

 
Αντιρρησίας συνείδησης

Αντιρρησίας συνείδησης

Η επίθεση των Γιαπωνέζων είχε ξαφνιάσει τον αμερικανικό στρατό. Σφαίρες και οβίδες πετάγονταν από παντού, και η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη από φωτιά και καπνό. Ο εχθρός αντεπιτίθονταν και η μάχη γινόταν σώμα με σώμα.

Μία απελπισμένη εντολή ακούστηκε πάνω από την βοή της μάχης, “Οπισθοχώρηση!”. Ενώ οι Αμερικάνοι στρατιώτες προσπαθούσαν να οπισθοχωρήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, ένας έτρεχε προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς τον εχθρό, ανταποκρινόμενος στις κραυγές των τραυματιών. Μετέφερε τραυματίες από το πεδίο της μάχης που βομβαρδιζόταν συνεχώς. Παρά τον κίνδυνο που διέτρεχε, τους κατέβαζε έναν, έναν από τον γκρεμό. Η στολή του είχε ποτίσει από το αίμα τους. Αλλά αυτό δεν εμπόδιζε το Desmond Doss να συνεχίζει να σώζει τραυματίες.

Περισσότερα...
 
Μια προσωπική σχέση με τον Θεό

Μια προσωπική σχέση με τον Θεό

Το πιο συγκλονιστικό πράγμα που υπάρχει σε αυτή τη ζωή είναι το να έχει κάποιος μια προσωπική σχέση με τον Ζώντα Θεό.

Ο Ενώχ και ο προφήτης Ηλίας, εξαιτίας αυτής της στενής επικοινωνίας τους με τον Κύριο, απλά μετατέθηκαν από τη ζωή επί Γης στην Αιωνιότητα, χωρίς να περάσουν την πόρτα του θανάτου.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 35

Ζήτησε μια προσευχή

Στείλε μια ερώτηση

Πάρε ένα δωρεάν βιβλίο

Αποκάλυψη του Ιησού - άρθρα

Αποκάλυψη του Ιησού - το βιβλίο

bibleinfo.com/el