Το Πάτερ Ημών
Το Πάτερ Ημών

Καθώς μελετούμε και εμβαθύνουμε το «Πάτερ Ημών» που μας δίδαξε ο Ιησούς Χριστός, όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι πρόκειται για ένα πραγματικά συγκλονιστικό κείμενο με προτάσεις, οι οποίες ακολουθούν η μία μετά την άλλη με απόλυτη τάξη και συνέπεια, χαράσσοντας δρόμους μοναδικούς για την ανάπτυξη της πνευματικής μας ζωής.

Περισσότερα...
 
«Πάτερ ημών»

«Πάτερ ημών». Μέσα σε δύο μόνο λέξεις, ο Ιησούς Χριστός, με απλό μα τόσο αφοπλιστικό τρόπο, διακηρύττει μια για πάντα ότι η Σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον Θεό και τα δημιουργήματά Του είναι σχέση Πατέρα και παιδιού.

Περισσότερα...
 
«Ο εν τοις ουρανοίς»

«Ο εν τοις ουρανοίς». Ο Ιησούς Χριστός, έχοντας αποκαλύψει ότι ο Θεός είναι Πατέρας όλων και ότι όλοι οι άνθρωποι συνδέονται με δεσμούς αδελφοσύνης, αποκαλεί τον Πατέρα Του Ουράνιο, ένα όνομα που δεν αποκαλύπτει μόνο τη θέση του Θεού προς εμάς, αλλά και τη θέση τη δική μας προς Αυτόν.

Περισσότερα...
 
«Αγιασθήτω το όνομά Σου»

«Αγιασθήτω το όνομά Σου». Στη δική μας εποχή δεν είναι ευρεία διαδεδομένη η αντίληψη ότι το όνομα που φέρει ένας άνθρωπος καθρεπτίζει την ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητά του. Τις περισσότερες φορές αποτελεί μία διαιώνιση παράδοσης από τις οικογένειες των γονέων ή άλλες φορές αποτελεί επιλογή των γονέων, οι οποίοι καταλήγουν σε ένα εύηχο όνομα της αρεσκείας τους. Στον Αρχαίο Ισραήλ, όμως,

Περισσότερα...
 
«Ελθέτω η βασιλεία σου»

Πώς έχουμε φανταστεί τη Βασιλεία των Ουρανών; Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τη μελέτη του Λόγου του Θεού, θα απαντούσαν πως είναι αδύνατον για την πεπερασμένη διάνοια να αποδώσει με λόγια κάτι από το μεγαλείο αυτής της υπερκόσμιας Βασιλείας.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2

Ζήτησε μια προσευχή

Στείλε μια ερώτηση

Πάρε ένα δωρεάν βιβλίο

Αποκάλυψη του Ιησού - άρθρα

Αποκάλυψη του Ιησού - το βιβλίο

bibleinfo.com/el